Reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een natuurlijke geneeswijze, afkomstig uit Japan, om uzelf en anderen te helen. Deze manier van helen is rond 1900 herontdekt door Dr. Mikao Usui. Hij doorleefde een lange intensieve zoektocht in zichzelf en heeft jarenlang gestudeerd om via eeuwenoude boeken en symbolen, het vermogen tot genezen te ontdekken. De kennis van het doorgeven van deze helende energie is sinds die tijd steeds mondeling overgedragen door Reikimasters van het traditionele Usui-systeem, Usui Shiki Ryoho.


Wat kan Reiki voor je betekenen?

Op de meeste mensen heeft het een kalmerende, rustgevende en zelfgenezende invloed. We zitten vaak vol spanningen en weggestopte emoties, waardoor ons energiekanaal langzaam is dicht-
geslibd. Dit kanaal wordt in vier initiaties weer geopend, zodat de energie weer vrij kan door-
stromen. Deze energie is heel krachtig en liefdevol! Het maakt je bewuster van jezelf en doet wat nodig is, helemaal op jou gericht. En het werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel!


Informatie over de cursus
Reiki Eerste Graad

Deze cursus wordt gegeven in vier sessies van drie uur, verdeeld over twee of drie dagen. Je leert jezelf en anderen fysiek met je handen te behandelen. Deze cursus gaat door bij minimaal 2 personen.
Kijk op de pagina agenda voor de data of bel me om een datum samen te plannen.

 

Investering in jezelf € 150,00 inclusief certificaat

Oefenavond € 10,00


Cursus Reiki Tweede Graad

De cursus tweede graad volgt u nadat u een periode gewerkt hebt met Reiki eerste graad en als u innerlijk voelt dat u uzelf wilt verdiepen met behulp van de Reiki II symbolen. Reiki tweede graad wordt in het Japans Oku Den genoemd wat binnenste tempel betekent. Reiki tweede graad geef ik in drie sessies van drie uur. U leert werken met drie prachtige symbolen die u kunt toepassen tijdens het behandelen van  uzelf en anderen. Ook leert u een afstandbehandeling geven, tijd en afstand valt weg! 
Kijk op de pagina agenda voor de eerstvolgende cursus of bel me om samen een datum te plannen.

Investering in jezelf € 500,00 inclusief certificaat


Reiki oefenmomenten

Nadat u de cursus Reiki hebt gevolgd is het heerlijk om op een geplande oefenavond te komen om datgene wat u geleerd heeft nogmaals te herhalen en op te frissen.
Tijdens deze avond starten we met een gezamelijke aardingsoefening. U ontvangt en geeft een totale Reikibehandeling.
Heerlijk om weer gezamenlijk in deze mooie energie te zijn en ermee te kunnen werken. Als u zich opgeeft wordt u alleen teruggebeld als de avond vol zit.
Deze avond gaat door bij minimaal 4 personen.Reiki voor kinderen vanaf 8 jaar

Deze leeftijdsgrens is er omdat het energiekanaal van kinderen de eerste zeven jaar gewoon open is. Reiki heeft een rustgevende werking op kinderen. Het geeft ze meer zelfvertrouwen en daardoor komt een kind makkelijker in zijn of haar kracht.


In deze drukke tijd waarin ze zo ontzettend veel moeten, kan Reiki een enorme steun zijn op de weg die ze gaan. Het leert ze, naast zichzelf behandelen wat voor de kinderen het belangrijkste is, ook anderen te behandelen. Altijd handig als een vriendje of vriendinnetje valt of zich pijn doet! Zij ontvangen ook vier initiaties. Alleen wordt alles aangepast aan de kinderen. Zo wordt er veel getekend en doen we oefeningen met kracht oftewel KI. Het is bijzonder om te ervaren is dat kinderen alles veel vanzelfsprekender oppikken!

Investering in je kind € 150,00
Belangrijk is dat kinderen zelf (een deel van) het geld bij elkaar sparen.
Deze cursus wordt op aanvraag gegeven.